Kledingherstel

slide2

Kleding die kapot is en die u anders weg zou gooien, herstellen wij voor u bij Activeringscentrum De Magneet. Wilt u gordijnen omzomen, een broek korter of langer maken of een rits vervangen? Kunt u dit niet zelf en heeft u onvoldoende financiële middelen om dit door een professionele naaister te laten doen? Vraag het ons. Wij doen het graag en goed! En het blijkt vaker dan u denkt dat uw favoriete kledingstuk nog gered kan worden, zodat u er weer vele jaren plezier van heeft.

Wat doen we

  • Omzomen
  • Eenvoudig verstelwerk
  • Kniestukken op broeken
  • Inkorten of uitleggen van stoffen als broeken en gordijnen
  • Ritsen inzetten

Materiaal en kosten

We hebben een naaimachine, garen en spelden ter beschikking. Mocht er ander materiaal nodig zijn, dan zijn deze bijkomende kosten, in overleg voor uw rekening.

Aanmelden

Heeft u kapotte kleding of een vraag, dan kunt u dit van maandag tot en met donderdag telefonisch aan ons doorgeven op nummer 026-7370180, ook kunt u zich via de website aanmelden. Onze administratief medewerker noteert uw vraag en uw gegevens. De verantwoordelijke coördinator zal u later terugbellen om nog even wat vragen te stellen en een afspraak te maken. Hij zal u tevens aangeven of er kosten verwacht worden voor materiaal.