Diensten

icons

De diensten van Activeringscentrum de Magneet

Activeringscentrum de Magneet biedt verschillende diensten aan. U kunt van deze diensten gebruik maken als een inwoner bent van de gemeente Rheden en als u voldoet aan de algemene voorwaarden. Deze worden genoemd in het vorige menu-onderdeel. We bieden u de volgende diensten aan:

  • Tuindienst
  • Klussendienst
  • Kledingherstel
  • Reparatiedienst

Door wie

Onze vrijwilligers hebben een uitkering van de gemeente Rheden. Zij zijn werkzoekend en willen graag weer aan de slag. In het kader hiervan doen zij in ons activeringscentrum relevante werkervaring en een dagelijkse structuur op. Daarnaast vergroten zij, door hun inzet hun netwerk en hebben ze fijne collega’s om mee samen te werken of een handige tip van te krijgen. Bovendien vinden zij het fijn om iets voor een ander te kunnen betekenen. Bij ons werken mensen met diverse talenten, verschillende werkervaring en kennis van uiteenlopende vakgebieden. We zorgen er altijd voor dat er een ervaren iemand mee komt naar een klus. Zo kunnen wij ook de kwaliteit leveren die u van ons mag verwachten.

Aanmelden

Heeft u een aanvraag voor een klus, dan kunt u dit telefonisch aan ons doorgeven of via de website aanmelden. Onze administratief medewerker noteert uw vraag en uw gegevens. De verantwoordelijke coördinator zal u later terugbellen om een en ander duidelijk te maken en samen met u een werkafspraak te maken. Hij zal u tevens aangeven of er eventueel kosten worden verwacht voor bijkomend materiaal.