Activiteiten

activiteiten

De activiteiten van Activeringscentrum de Magneet

Activeringscentrum de Magneet biedt ook activiteiten aan. Deze geven u de kans om geheel gratis actief en creatief bezig te zijn. U kunt deelnemen aan deze activiteiten als u een inwoner bent van de gemeente Rheden en als u voldoet aan de algemene voorwaarden. Deze worden genoemd in het menu-onderdeel ‘Voor wie?’ We bieden u de volgende activiteiten aan:

  • Naaiatelier
  • Creatief Schilderen
  • Soos de Krent

Door wie

De vrijwilligers die leiding geven aan de activiteiten, zijn allen professional op hun werkgebied. Zij zetten zich vol enthousiasme voor u in en vinden het fijn om u nieuwe dingen aan te leren. Alle vragen die u heeft over de activiteit, waaraan u deelneemt (of wilt deelnemen) kunt u bij deze kanjers kwijt. Door hun ruime ervaring zult u de juiste antwoorden en uitleg krijgen.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan een activiteit of heeft u zelf een leuk idee voor een nieuwe activiteit, dan kunt u dit telefonisch aan ons doorgeven of via de website aanmelden. Onze administratief medewerker noteert uw gegevens. De verantwoordelijke coördinator zal u later terugbellen om een en ander duidelijk te maken en samen met u een nadere afspraak te maken.